iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Заради ремонти няма да има влакове между "Захарна фабрика" и "Горна баня" до 3 август

Заради ремонти няма да има влакове между "Захарна фабрика" и "Горна баня" до 3 август 07_1436429073

До 3-и август се удължава периодът на прекъсване на движението на влаковете в участъка между гарите "Захарна фабрика" и "Горна баня", като причините за прекъсването на влаковото движение са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще продължи да извършва в посочения участък.

Припомняме, първоначално ремонтът беше планиран да завърши на 8 юли. В съобщението, публикувано на сайта на БДЖ, не се посочва причината за удължаване на ремонта.

Това означава, че два международни влака, девет бързи влака и два пътнически влака ще продължават да пътуват по обиколен маршрут през гарите "Разменна" и "Волуяк".

Още два бързи и тридесет пътнически влака няма да се движат в участъка между Централна гара София и гара Горна баня.

За да осигури транспортно обслужване за клиентите си „Холдинг БДЖ" ЕАД продължава да превозва с автобуси в участъка Централна гара София - гара Захарна фабрика - гара Горна баня.

До приключване на ремонтните дейности няма да се движат и четири пътнически влака между Перник и София и два пътнически влака между гарите София и Радомир. Други два пътнически влака, които пътуват между гарите София и Дупница, ще продължават да се движат само между гарите Перник разпределителна и Дупница.

През периода на извършваните ремонти ще продължават да пътуват четири допълнителни влака в участъка между гарите Перник и Горна баня, един допълнителен влак от София за Радомир през гара Волуяк, както и един допълнителен влак от София за Перник през гара Волуяк. По удължен маршрут ще пътуват два пътнически влака между София и Перник, които ще продължават да се движат между София и Радомир.

Поради ремонтните дейности в участъка между гарите Захарна фабрика и Горна баня ще се запазят въведените промени в разписанията и на някои други влакове, които се движат по направлението София - Перник - София.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.