iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Започва програма за лятна работа с деца с противообществени прояви в Перник

Започва програма за лятна работа с деца с противообществени прояви в Перник 07_1468850217

Програма за лятна работа с деца с противообществени прояви започва в Перник, като идеята е на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Превантивно-информационния център и Общинския съвет по наркотични вещества към Община Перник.

Целта е да бъдат предоставени допълнителни възможности за оползотворяване на свободното време през ваканцията и насърчаване развитието на учениците чрез занимателна наука, изкуство и спорт.
В резултат се очаква да бъдат развити индивидуални качества и умения у децата, чрез участие в групи по интереси и комуникативни умения, чрез общуване в групи, както и да се създадат много нови приятелства.
В рамките на месец юли програмата предвижда посещения на Гигинския манастир, на Регионалния исторически музей и Музея на минното дело, запознаване с историята на Перник и крепостта „Кракра“, както и занимателни игри в парти – центъра в градския парк.

Заниманията продължават и през август, когато ще бъдат организирани екскурзия до Рилския манастир, посещение на лятното кино и спортно-занимателни игри.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

18-Юли-2016

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.