iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вяра Церовска прие хип хоп групи в кабинета си

Вяра Церовска прие хип хоп групи в кабинета си 09_1473354356

Танцьорите от световноизвестната немска група „ Flying Steps“ и
колегите им от Перник „ Dа Clique“ и от София „ Х-Energy Crew“ се
срещнаха с кмета на Перник д-р Вяра Церовска, като градоначалникът ги прие в кабинета си, за да им благодари за представленията и емоциите, които ще подарят на перничани. Всички те показват най-модерното и актуалното в хип-хопа и брейк стила в рамките на лятно училище, което се провежда в Районен младежки дом Мошино. Групата бе придружена и от кмета в кв. Изток Емил Костадинов, който сподели, че билетите за концерта са изкупени и има голям интерес от младите хора към този стил танцово изкуство.

По време на срещата кметът прикани гостите от Берлин да разгледат Перник и да посетят единствения на Балканите минен музей.

Повечето танцьори са на възраст между 16 и 24 години,някои са студенти,
но почти всички се занимават професионално с танците заяви Денис Илиев, който ръководи пернишката група и който е главният виновник академията за танци да се реализира в Перник. Той прикани отново перничани да се докоснат до езика на танците по време на интензивните тренировки, които ще продължат до девети септември от 11.00 до 19.00 часа. В петък ще бъде и заключителния концерт, очертава се шоу, което не се знае дали някога ще може да се повтори, заяви организаторът.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.