iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Вяра Церовска и Ирена Соколова бяха гости на кулинарна изложба

Вяра Церовска и Ирена Соколова бяха гости на кулинарна изложба 03_1457421011

Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Община Перник д-р Вяра Церовска бе гост на кулинарна изложба на традиционни български ястия в кв. Бела вода. Той беше организирана от представителките на партията в кметството. Специален гост на събитието бе и председателят на ЖГЕРБ и народен представител Ирена Соколова. Инициативата е част от поредицата инциативи „Жени и традиции“, които дамите от ГЕРБ-Перник са планирали през женския месец.

„Тази вечер е посветена на традициите, в които аз наистина вярвам и ценя. Днес сме тук, за да уважим тези прекрасни дами. Идваме с желание да споделим една прекрасна вечер, да се насладим на тези чудесни изделия, които са направили. Желая им много здраве, радост, спокойствие и сила, защото го заслужават“, заяви д-р Церовска.

„Тази вечер сме тук по покана на жените от квартал Бела вода, които поздравяват всички ни с настъпващия празник. Това са едни много умеещи, знаещи и наистина много топли жени, които организират голяма кулинарна изложба и ни показват мащабите и аспектите на женската природа. Тук ще видим традиционни занаяти и най-вече кулинарни произведения, с които силата и емоциите на жената се претворяват в красиви форми и вкусове“, каза Ирена Соколова.

Елза Драгомирова подчерта, че днешната сбирка се провежда между двата големи български празници Месни и Сирни заговезни. „Това е седмицата, в която искаме прошка и даваме прошка. За нас, Жени ГЕРБ, е важно да бъдем не само в големите градове, но и в малките населени места. Тук сме, за да уважим българските традиции, свързани с предстоящия голям празник Великден“, каза още тя.

На мероприятието присъстваха още организационният секретар на ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев и областният координатор на младежката структура в града Денислав Захариев.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.