iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Валентинт Павлов се срещна с пенсионерите в Драгичево

Валентинт Павлов се срещна с пенсионерите в Драгичево 12_1417516381

Пенсионерите от с. Драгичево се срещнаха с народният представител в 43 НС д-р Валентин Павлов. Той беше придружен от д-р Венета Павлова, зам.-председателят на Общински съвет-Перник, д-р Мария Маринова и общинският съветник Бойко Астатков.

Хората от местния клуб на пенсионера бяха приятно изненадани и много развълнувани, че народен представител от Перник отива при тях, за да им благодари за подкрепата, без да се намира в предизборна кампания. „За първи път виждаме жив народен представител”-къде на шега, къде наистина каза една от присъстващите. „Кандидат-депутати идват много, но за първи път при нас идва действащ депутат”-допълни тя. Д-р Маринова заяви, че всеки проблем на хората ще бъде чут и всеки ангажимент ще бъде изпълнен от д-р Павлов. „Пътят към положителната промяна в живота на хората започва с малки стъпки, тъй като държавата е в криза”-добави тя.

Кметът на с.Драгичево Тодор Тодоров също присъства на срещата. Той бе приятно изненадан от посещението на д-р Павлов и екипа му и им пожела успех в бъдещите им проекти. Д-р Павлов заяви, че ще работи за благосъстоянието на перничани и призова за активност от страна на всички жители на областта, за да може по-бързо да бъдат решени проблемите им. Хората от клуба на пенсионера от своя страна с умиление стиснаха ръката на народния представител и поканиха него и екипа му на тържество по случай Бъдни вечер, на което ще почерпят присъстващите с прочутата си драгичевска баница.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.