iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


В Перник разпънаха уникален транспарант

В Перник разпънаха уникален транспарант 09_1473136716

„Съединението в любовта прави силата”. Този уникален транспарант беше разпънат вчера, един ден преди празника на Съединението на България от пернишки ентусиасти! Той се появи в местността Максим табан, над квартал Проучване. Негов автор е „железният” /както сам се определя/ перничанин Емил Иванов. „Този транспарант съм го направил още преди четири години. Той стоеше в един клуб, решихме с приятели, че сега е много подходящ момент да го изнесем на по-видно място” – сподели той. Мисълта „Съединението в любовта прави силата” е мисъл на Петър Дънов. Онези, които са запознати с учението му знаят, че той е казвал, че България ще се оправи тогава, когато бъде сменен надписа на Народното събрание и герба!

„Значи, промяната най-логично трябва да започне от Перник. Перник е столица на България, народният фолклор не веднъж е показвал, че София е само квартал на Перник. Перник е градът дал на страната ни толкова много първи неща, защо и първата крачка към голямата промяна да не тръгне от Перник?” - коментира Емил, с уникалното пернишко чувство за хумор.

На нас ни остава само да се присъединим към различния и толкова позитивен начин да се поздравят хората преди утрешния празник на Съединението! И да погледнем с повече позитивност в утрешния ден!

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.