iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Утре министър Найденов ще се срещне със земеделските производители в Перник

Утре министър Найденов ще се срещне със земеделските производители в Перник

Утре на 19 февруари от 11.30 часа в Общински комплекс „Дворец на културата” ще се проведе среща на министърът на земеделието и храните  Мирослав Найденов и земеделските производители в Перник.

Това е заключителната  част на поредицата общински срещи със земеделски производители и животновъди, които искат да кандидатстват по програмите на Европейския съюз.Инициативата е на народният представител от ГЕРБ-Перник Ирена Соколова.До сега на територията общините от региона бяха проведени  5 семинара,като лектори бяха експерти от земеделското министерство.Така,както обеща народният представител от ГЕРБ Ирена Соколова последната заключителна среща ще се проведе в областния център.На нея ще присъства и заместник изпълнителният директор  на Държавен фонд „Земеделие”Свилен Костов. От 1-ви март започва  кампания за подаване на заявления за директни плащания.По тази тема ще говори лично министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов.

По идея на народният представител Ирена Соколова се подготвя изложба на земеделски стоки и продукти. Целта е да се покаже какво се произвежда в региона.

Информация: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.