iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Учителката Райна Николова, която прави звезди

Учителката Райна Николова, която прави звезди 09_1442051771

Райна Николова е преподавател по музика в СОУ Д-р Перър Берон гр. Перник, но тя не е обикновен учител, като откритията, които тя направи променят хода на българската музика.

От една група изпълнители опитващи се да пробият на родна земя, тя направи звезди израстващи на световната сцена.Песента "Paradise" на Kaloyan Rider и Калина Венева още се върти по чуждестранни радиа.Kaloyan Rider подписа със световната компания "Record Union". Въпреки всички трудности и пречки,които е срещнала, Райна Николова, не се е предала.

За 6 месеца,тя,успя да направи първия български EDM DJ Kaloyan Rider номер 1 под 18 в България. Успя да направи младежкото си студио номер 1 в България.Успя да даде място за изява на младите таланти в проекта си "Таланти в аванс" с участието на Йовчо Георгиев и докара най-добрият DJ в България-DJ Doncho,и легендарния DJ Steven/Metropolis.Макар, че българина е известен с "Ако аз съм зле и ти трябва да си" то това не важи за тези хора.

Сега остава да пожелаем успех на г-жа Николова в борбата със злите езици и все същите подобни подмостни тролове и хейтари.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.