iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Свободните работни места вече могат да се обявяват онлайн

Свободните работни места вече могат да се обявяват онлайн 09_1411125917

Работодателите вече ще могат да заявяват свободни работни места на сайта на Агенцията по заетостта. Това съобщиха от Дирекция „Бюро по труда” в Перник.

Новата онлайн услуга позволява на работодателите да спестят време, подавайки своите заявки дистанционно, без да се налага да посещават бюрата по труда. След като работодателят попълни коректно всички необходими полета в заявката на електронния сайт на Агенцията, тя ще се обработва от трудов посредник. Подаването на електронна заявка няма да ограничи личния контакт между трудовия посредник и работодателя – те ще поддържат връзка по телефона или електронната поща с цел уточняване на всички детайли. Информацията за свободните работни места ще се въвежда в общата база данни на агенцията, където се намират и всички останали заявки, подадени на хартиен носител в бюрата по труда.

Наличието на нов канал за достигане до услугите на Агенцията по заетостта не изключва и не ограничава възможността на работодателите да подават заявките си на място в бюрата, по телефона или по електронна поща, както и да се възползват от индивидуалните консултации с трудовите посредници.

Работодателите могат да обявяват свободни работни места: http://www.az.government.bg/prl/srm/

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.