iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


„Свидетели на Йехова" отново канят хора на конгрес в Перник

„Свидетели на Йехова" отново канят хора на конгрес в Перник 07_1436789195

„Свидетели на Йехова" отново налазиха Перник, като добре облечени мъже обикалят из обществени и жилищни сгради и без каквото и да е притеснение връчват на който им падне пред очите покани за тридневен конгрес, в края на юли.

В т.н. покана услужливо е оставено специално място, на което да посочите своето име и адрес.

Темата, по която ще бъдете „просветени" и „просветление" е формуларана така: „Защо Исус дошъл на Земята? За да спаси света? За да управлява света? За да победи света". Отговорите – на конгреса.

По време на въпросния форум ще има и специална библейска лекция на тема „Исус побеждава света. Как и кога?" Организаторите ви обещават интервюта и представления, които щели да покажат приктични начини, по които всеки може да подражава на Исус днес, както и театрална пиеса в две части, пресъздаваща важни събития от живота на Божия син. И всичко това – без пари!Подобна агитационна кампания, заливаща Перник, включително и медиите, през последните дни, не е изключение. „Свидетелите" обаче са особено активни в навечерието на големите християнски празници. Притеснителна е настойчивостта им, особено спрямо младите хора. Ако и от християнската църква бяха така активни, щяхме да бъдем наистина по-добри.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.