iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Студът продължава

Студът продължава 02_1423640700

Днес облачността ще е разкъсана, като над много райони ще бъде намаляваща през деня и до слънчево. Със слаб, в Източна България умерен, временно и силен вятър от север ще продължи да нахлува студен въздух. Това съобщиха от НИМХ.

По-значителни увеличения на облачността ще има преди обяд над Западна България, а след обяд над Източна България. Ще остане студено с минимални температури, в повечето места, между минус 9° и минус 4°, максималните ще са между минус 2° и 3°, но вятърът ще създава усещане за доста по-студено време. В София максималната температура ще бъде около минус 1°.

В планините ще духа силен, по откритите и високи части бурен североизточен вятър, който през деня малко ще отслабне. Облачността ще е разкъсана, след обяд намаляваща до слънчево. Максимална температура на 1200 места около минус 7°, на 2000 метра – около минус 13°.

По Черноморието ще духа умерен и силен северен вятър и ще е доста студено. След обяд облачността ще се увеличи, но само на отделни места е възможно до превали слаб сняг.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.