iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Служители на РЗОК - Перник посетиха конференция

Служители на РЗОК - Перник посетиха конференция 02_1455892794

На 18.02.2016 г.служители на РЗОК-Перник –двама IT специалисти и н-к сектор болнична помощ, посетиха 11-та национална конференция по е-здравеопазване. Темата беше “Национална платформа за електронно здравеопазване – тенденции, стратегии и политики“.

Конференцията беше проведена в Хотел Балкан под егидата на Парламентарната комисия по здравеопазването на 43 НС на Република България, с подкрепата на Представителството на Европейската комисия в България и със съдействието на: Министерство на здравеопазването, Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Национална здравноосигурителна каса, Български лекарски съюз и Български Червен Кръст.

Конференцията беше открита от д-р Даниела Дариткова - Проданова Председател на Парламентарна комисия по здравеопазването на 43 НС на Република България, Огнян Златев - Ръководител на представителството на Европейската комисия в България, Валери Борисов - Заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и др.

Програмата на дневния ред съдържаше три основни теми оформени като дискусии. Участие в дискусиите взеха много представители на различните институции и организации, имащи отношения по темата за електронното здравеопазване в РБългария.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.