iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Слънце сутринта, облаци след обяд

Слънце сутринта, облаци след обяд 06_1433570795

Днес в сутрешните часове ще преобладава слънчево време, а по-късно през деня ще се образува купесто-дъждовна облачност, като главно в Южна България отново ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици, съобщиха от НИМХ.

Ще духа слаб източен вятър, в Източна България умерен от североизток. С повечето слънчеви часове максималните температури ще се повишат, ще са между 25° и 30°, но по Черноморието около 20°-24°.

В планините преди пладне ще има и слънчеви часове, но по-късно през деня ще се развие купесто-дъждовна облачност, очакват се и краткотрайни превалявания, придружени от гръмотевици. Високите била често ще са в облачния слой. Вятърът ще е от североизток, умерен до силен.

По Черноморието ще продължи да духа предимно умерен, североизточен вятър. Облачността ще е променлива, по-значителна след пладне по южното крайбрежие, където на места отново краткотрайно ще превали и прегърми. Максималните температури ще са 20°-24°, температурата на морската вода вече е 20°-22°, вълнението ще се задържи 3-4 бала.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.