iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Слънце ще има днес сутринта

Слънце ще има днес сутринта 04_1430116225

Днес времето у нас ще се задържи топло, като температурите сутринта ще са между 6° и 11°. Това съобщиха от НИМХ, като в предобедните часове ще бъде предимно слънчево.

По-късно през деня облачността от запад ще започне да се увеличава и ще бъде предимно средна и висока. Главно над планините в югозападната част от страната ще се образува и купеста облачност, като на места краткотрайно ще превали. Вятърът ще бъде слаб от юг, югоизток. Максималните температури ще са между 22° и 27°, по Черноморското крайбрежие 17°-20°, в София около 22°.

Над планините преди обяд ще бъде слънчево. По-късно от запад облачността ще започне да се увеличава и ще бъде предимно средна и висока. А над Западна и Централна Стара планина, както и над Рило-Родопската област ще се развие купеста облачност, като на места краткотрайно ще превали. Вятърът по билата ще е умерен от запад-югозапад. На 1200 м н. в. дневната температура ще е 16°-17°, на 2000 м около 8°.

По Черноморието по-значителна облачност ще има в сутрешните часове, която ще намалее и постепенно ще се установи слънчево време. Вятърът ще бъде слаб, от юг, след обяд от югоизток, поради което и максималните температури ще са по-ниски от останалата част от страната, между 17° и 20°.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.