iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Слави Блясъка е събрал над 5 000 лв.

Слави Блясъка е събрал над 5 000 лв. 12_1451297824

Кутиите които бяха поставени на няколко места в кафета, барове, нон-стоп магазини в центъра на Перник и в квартал Изток в помощ на Велислав Иванов /Слави Блясъка/ вече са отворени и е преброена общата сума, която момчето получава. Така той ще продължи своето лечение.

Общата сума е 5200 лева. Сума по-висока от тази, която беше необходима за да се постави стент на главата на младия мъж. Още преди малко повече от седмица, когато стана ясно, че са нужни 4500 лева за да се направи медицинската интервенция, парите бяха събрани буквално за дни. Най вече с помощта наDj Lil MAMA, чиито приятел подава голямата ръка за помощ с дарение от 4000 лева! Кутиите останаха още няколко дни и вече е ясно, какво точно има в тях.

Още преди да се отворят те беше ясно, че средствата ще се пазят за да може да се помогне на Слави за един по нормален живот. Приятелите му споделят, че майка му не може да повярва, че Коледното чудо е влязло толкова силно в дома им. Че толкова много хора са се отзовали и са помогнали на сина й.

„Честита коледа, Перник! Дано през следващата година бъдем по-добри, въпреки трудния живот, който живеем! Да правим добро, да усмихваме повече хора – не само по Коледа и големи християнски празници!” – пожелават момчетата, стоящи в основата на благотворителната кампания в помощ на Слави!

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.