iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Сини хуни се поклониха на Левски в Перник

Перник - Фен клуб "Сини хуни" пред паметника на Левски

Тридесетина членове на фенклуба на столичния футболен клуб в Перник „Сини хуни” бяха тази година сред официалните лица, които участваха във възпоменателното тържество за почит пред делото и саможертвата на Васил Левски. То започна в 11 часа пред бюст-паметника на Апостола в центъра на града и присъствието на феновете създаде впечатление за масовост.   

Представители на властта, политическите сили, гражданските организации и жители на Перник  сведоха глави в минута мълчание.

Беседа  за живота и делото на Левски  произнесе секретарят на Съюза на офицерите и сержантите от резерва полк.Димитър Зафиров.

Венци и цветя на паметника на Апостола поднесоха кметът на Перник Росица Янакиева,  областния управител Иво Петров, народните представители Владислав Димитров, Петър Петров, Димитър Колев и Ангел Найденов, от името на председателя на ОбС Владислав Караилиев – неговите заместници Пламен Борисов и Десислав Аспарухов, представители на  местния комитет „Васил Левски“, партиите и местни институции. Родители бяха довели малките си деца. На градското поклонение бяха и възпитаниците от 12-то основно училище, чийто патрон е Левски. „Сините хуни” поднесоха венеца си от сини цветя последни.

 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.