iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще подкрепят Иво от Радомир с ревю

Ще подкрепят Иво от Радомир с ревю 12_1450532037

На 22 декември 2015 г., от 13 ч., в ресторант „Секвоя”, ще се проведе Коледно благотворително ревю в подкрепа на Иво Ивов от гр. Радомир, като той страда от „Неврофиброматоза – тип 2” – организмът му образува доброкачествени тумори в централната нервна система с животозастрашаваща локация, като лечението е възможно с кибернож.

Подобна интервенция е в рамките на непосилна за семейството сума пари – 5000 евро. Затова в кампанията за набиране на средства, която от години вече организира сестрата на Иво, се включват и други млади хора, с идеята да помогнат в благородна кауза.

Благотворителното ревю ще се осъществи с изключителното съдействие на ресторант „Секвоя”, ISI Wedding agency, магазини „Люси” – Перник, ASICS - Перник и PHARD & ZuElements. Тоалетите ще бъдат представени от младежи XI – ти и XII – ти клас на ПГИ – Перник, за което организаторите изказват огромна признателност. Водещ на мероприятието ще бъде актьорът Божидар Попчев, който не за първи път се отзовава на подобна инициатива. Очаква се да се присъединят и народните певици Ива Давидова и Боряна Василева, също отново съпричастни към идеята. Ревюто е подкрепено и от фирма „САМИ – М”, фирма „ДЛВ”, фирма „Puratos”, „Идея – М”, „ВЕНТО – К”.

Организаторите изказват благодарност и на адвокат Анжела Асенова, която веднага се отзова и разпространи информацията за мероприятието в Арбитражен съд – Перник и КРИБ – Перник.

„Събитието е със символичен вход от 5 лв., призоваваме всички, които могат да си позволят повече, да го направят. Нека в навечерието на светлите християнски празници да подадем ръка на Иво и да се радваме заедно с него!”, казаха организаторите.

Всички други организации, предприятия, институции, частни лица, които подпомогнат събитието, ще бъдат добре дошли!

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.