iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ще обсъждат отчета за касовото изпълнение на бюджета на Община Перник за 2015 г.

Ще обсъждат отчета за касовото изпълнение на бюджета на Община Перник за 2015 г. 03_1459062484

На основание чл.140 от Закона за публичните финанси, чл.45 от Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, обсъждане, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Перник, Председателят на Общински съвет Перник инж. Иво Савов кани местната общност за участие в публично обсъждане на отчета за касовото изпълнение на бюджета на Община Перник за 2015 година, отчета за изпълнение на сметките за средствата от Европейския съюз за 2015 г., годишния отчет за състоянието на общинския дълг за 2015 г., както и бюджетна прогноза за периода 2017-2019 г.

Всичките обсъждания ще се проведат на 04.04.2016г. /понеделник/ от 14.00 часа в Конферентната зала на ОК „Дворец на културата” гр. Перник.

Материалите по публичното обсъждане ще бъдат публикувани на интернет страницата на Община Перник www.pernik.bgи на интернет страницата на Общински съвет Перник www.obs-pernik.bg.

Становища по годишния отчет за изпълнение и приключване на бюджета може да подавате в периода до 04 април 2016г. в деловодството на Общински съвет Перник или на електронен адрес:[email protected].

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.