iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Русенец регистрира над 5800 касови бележки

Русенец регистрира над 5800 касови бележки 01_1452012030

Русенец регистрира 5871 касови бележки, за да участва в Лотарията на НАП и Министерството на финансите, казаха от офиса на приходната агенция в крайдунавския град. Мъжът е с най-големи шансове за награда от съгражданите си, но не е национален рекордьор. Той е на четвърто място в страната, а рекордът е на участник от Област София с регистрирани 10 050 касови бележки.

Общо 3616 жители на Област Русе са се регистрирали досега за участие в играта, като броят на фискалните бонове е 297 901 за над 3,7 млн. лева, допълват от офиса на НАП в Русе.

От началото на годината до момента са регистрирани близо 450 000 касови бележки на стойност над 7 млн. лева. Тези бонове ще участват в тегленето на четвъртата седмична награда от Лотарията. До момента са регистрирани близо 6,7 млн. касови бележки на обща стойност над 95 млн. лева.

В същото време 2312 граждани от Добрич участват в Лотарията на НАП, съобщиха от местния офис на приходната агенция. От старта на лотарията добричлии са регистрирали 161 760 касови бележки, като закупените от тях стоки и услуги са на обща стойност за над 2 100 000 лв. Рекордьор с най-много касови бонове е гражданин от Добрич, регистрирал 4 615 касови бележки. Най-голямата сума на регистрирана касова бележка от Добрич е в размер на 7096.65 лева.

От началото на годината до момента са регистрирани близо 450 000 касови бележки на стойност над 7 млн. лв. Тези бонове ще участват в тегленето на четвъртата седмична награда от Лотарията. До момента в Лотарията са регистрирани близо 6.7 млн. касови бележки на обща стойност над 95 млн. лв.

Георги Георгиев е името на късметлията, който грабна третия смартфон в Лотарията с касови бележки на НАП и Министерство на финансите. Късметлийската касова бележка Георги получи срещу закупен лотариен билет на стойност от 2 лв. 42-годишният софиянец спечели с фискален бон, въведена в последния работен ден на 2015 година.

Първата месечна награда - 40 инчов 3D телевизор, ще бъде изтеглена на 10 януари в национален ефир в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов". Печелившият ще грабне чисто нов 40 инчов 3D телевизор с вградена безжична LAN мрежа, FullHD резолюция на екрана, аналогов и цифров тунер и много други екстри. Тогава ще бъде изтеглена и четвъртата седмична награда - смарт телефон с четириядрен процесор.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.