iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Росен Джуджето профука парите от тотото

сн. monitor.bg

Перничанинът Росен Русимов-Джуджето, който бе от двамата уцелили шестица в играта „6 от 49″ миналата година и разделил си близо 9,5 милиона лева заедно с победителя от Бобошево е почти пред разоряване.
Росен се зарекъл да профука всичко до стотинка до края на годината и удържал на обещанието си. Единствената придобивка, която му останала от печалбата, бил апартамент в Сандански. Взел и 2 коли – една на себе си, и една на сина си. Купил палто и бижута на жена си, спретнал 2 екскурзии в чужбина, после ремонт и… това е то! Останалите пари профукал по кръчмите.
След като разбрали, че е станал милионер, му писали 700 души, и то все непознати. Те искали от замогналия се перничанин пари за какво ли не – едни просели пари, за да си купят нов апартамент, други молели за някой лев, за да покрият старите си дългове. Росен давал охотно обаче само на близки и приятели. 90% от молещите го за помощ били жени, предимно пенсионерки на по 65-70 години.
Докато останалият анонимен бобошевец прибрал своята лепта от джакпота, 2,4 млн. от богатството на Джуджето били запорирани. Започнала пълна ревизия на фирмите на Русимов поради подозрения, че укрива ДДС с продажба на закъсали дружества на бедняци. Останали му обаче 2 млн., които с лекота прахосал и сега очаквал да получи и запорираните си пари. С последните останали стотачки Росен изкарал няколко дни на родното Черноморие.
През май Росен Джуджето разби на пух и прах максимата, че птичката на късмета каца само веднъж в живота. Около Великден късметлията ударил 15 четворки и 80 тройки с комбинация, но запази мълчание за спечелената сума.
„Нямам идея защо Господ е решил да ми направи този подарък. Животът ми си беше прекрасен и преди това. Купих на големия ми син „Мерцедес”, а на малкия ново колело. На децата на мои приятели подарих лаптопчета и нови телефони. И това е… И пак играя тото. Чакам новия джакпот”, признава тото милионерът от Перник.
Неотдавна късметът на Росен пак проработил и извадил от рудник Катрище близо 8 кг злато. Добивът бил осъществен след упорита работа с помощта на модернизирани машини, в които Джуджето инвестирал немалка част от милионите които спечели. Той обаче категорично заявява, че няма намерение да продава намереното злато, понеже във време на криза, каквато сме в момента цената му винаги се покачвала.
Информация: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.