iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Разказват историята на Стоян от Перник в "Предай нататък"

Разказват историята на Стоян от Перник в "Предай нататък" 11_1415884230

В предаването “Предай нататък”, което ще се излъчи през декември, водещата Наталия Симеонова ще разкаже историята на Стоян от Перник.

Чаровната водеща се е заела с каузата в помощ на музиканта, който остана без дом, заради имотна измама. В ролята на посредник ще бъде Милена Славова, която заедно с други музиканти се опитва да събере средства за Стохата. Стоян е свирил с Милена, както и с Фънки в група “Ера”. Сега те, заедно с други свои колеги ще направят благотворителен концерт, който ще бъде заснет в предаването на Наталия. Екипът ще покаже и колегите на Стоян от пернишката рок банда Бед сити, с които той ще свири.

Един от начините да се помогне на Стохата е настаняването му в общинско жилище. Неговите единствени роднини- братовчедка му Николина и нейният съпруг Емил, вече са подали документи в общинската администрация с искане за жилище. Сега препъни камъкът е кметския проблем в Перник. Кой ще седне на кметския стол все още не е ясно, тъй като се оспорва решението на ОбС за избора на Иван Иванов за кмет.

Близо 2 500 лв. се събрани до момента по дарителската сметка на Стоян. От кампанията с разпродажба на дискове от албума на Бед сити, с изпълнения на Стоян, са продадени дискове на обща стойност 740 лева. Постъпили са и други суми, предадени лично от дарителите на представители на Инициативния комитет.

Колегите на Стоян от рок-бандата „Стрикс” правят тази събота благотворителен концерт в негова подкрепа Тримата от „Стрикс” – Бисер, Вальо и Сашо, са нарекли концерта „3 години заедно”, тъй като честват 3 години от създаването на групата.

Събитието ще бъде на 15 ноември в клуб „Търтеите” /Перту/, а в него се включват и групите „Перун”, „Сто”, „Бед сити” и „Тролите”. Началото е 19 часа.

Входът ще бъде 3 лв. и събраните средства ще бъдат преведени по сметката на Стоян. В клуба ще се продават и дискове с негови парчета.

Всеки, който желае да помогне на Стоян може да го направи, като преведе средства по дарителската сметка:

ИК “В ПОДКРЕПА НА СТОЯН”
СМЕТКА/IBAN:
BG58 IORT 8111 1005 1113 00
КОД НА БАНКАТА/BIC: IORTBGSF
ИНВЕСТБАНК АД
ФЦ ПЕРНИК
гр. Перник, ул. “Петко Каравелов” №2

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.