iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Пътищата в страната са сухи

Пътищата в страната са сухи 12_1481867224

Няма информация за неработещи светофарни уреби на територията на гр.Варна, като пристанищата във Варна и Бургас работят нормално. Пътищата в района на Варна са сухи и проходими. Пътните настилки в цялата страна са предимно мокри, на места заснежени, по усойните места заледени, почистени и обработени, научаваме от сайта на Агенция пътна инфраструктура.

В област Варна: от км 407+000 до км 406+000 посока София се извършват ремонтни дейности по АМ"Хемус"- почистване на отводнителни съображения. Движението е в свободната лента. Срок до 16.12.2016 г., научаваме още от АПИ.

Температурите на въздуха са в интервала от -10 до +7 С°. Времето над страната е облачно. Слаб до умерен вятър духа в областите Бургас, Варна, Добрич, Разград, Смолян, Търговище и Шумен. Слаб сняг вали в областите Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен и Търговище, в районите на Прилеп /обл. Бургас/, Даскалово /обл. Перник/, източната част на обл. София и в проходите „Шипка“ и „Република“.

През изминалото денонощие са станали 27 ПТП, с един пострадал пешеходец, но без опасност за живота, информират от КАТ-Варна. На територията на 4-то РПУ -гр.Бяла е станало едно ПТП, в което мотопед се е блъснал в микробус. Водачите и на двете превозни средства са без опасност за живота.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

14-Декември-2016

15-Декември-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.