iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Псета наръфаха човек до пункта на КАТ

Нахапаният крак на Георги

Озверели кучета нападнаха човек до пункта на КАТ в кв. "Калкас". Песовете се нахвърлили в гръб върху мъжа посред бял ден. Наръфали крака му, едното се опитало да му прегризе гърлото.


Кървавият екшън се разиграл преди дни до оградата на КАТ, където се дават регистрационните номера.  64-годишният Георги Стайков от „Калкас” тъгнал към 10 часа сутринта към пункта, за да вземе временни табели за новата си кола. Малко преди да стигне до входа, в гръб го нападнали три бездомни песа. Най-голямото го съборило на земята, а останалите започнали да григат левия му крак. Георги изпаднал в ужас, но успял някак да се надигне и да отблъсне атаката. В този момент с оголени зъби към тила му се хвърлил друг пес и се опитал да захапе врата му. С документите, които носел в ръка, мъжът цапардосал озверелия нападател.


Кървящ и куцащ човекът се добрал до спирката и окишъл направо в Спешното. Там му направили 8 шева на разкъсаната подбедрица. Оказало се, че номерът, под който го записали в журнала е 70. Толкова били ухапаните от кучетата в Перник от началото на януари до март. Георги е категоричен, че ще търси съдебна отговорност за глутницата. Извадил си е медицинско и вече събира група от пострадали, които да заведат колективен иск срещу общината.


Кучетата убийци в Калкас са от близкото гето "Васил Левски". Разхождат се на глутница около 5-6 и нападат хора, оплакаха се местните.

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.