iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Продават ни консерви с мухъл и червеи

Продават ни консерви с мухъл и червеи 03_1459323051

Консерви с мухъл и дори такива с гъсеници в тях се продават в магазините, като зрителка сигнализира, че има снимка на плесенясал консервиран продукт, чиито вид е толкова лош, че е трудно дори да се разбере какво е имало в металната кутия. Въпреки това според маркировката въпросният продукт е в срок на годност.

„Това произведение на изкуството закупих днес от популярна верига магазини. Срокът на годност е 05.2019 г. Връщайки го в магазина, любезно ми предложиха да го сменя с друг. Отказах. Едва ли вече ще посегна към този вид продукти. У кого е вината? Фирмата-производител, превозвача или търговската верига?“, пита зрителката Боряна.

Външният вид, както и срокът на годност по нищо не подсказваха за съдържанието. За съжаление, това намираме по рафтовете в родните магазини.

Друга пострадала от негодни продукти - Катерина Апостолова пък е изпратила снимка на гъсеница, открита в консерва от царевица. „Миналата седмица ми се хапваше царевичка и я купих. Отворих консервата обаче, бях изненадана. Получих като бонус гъсеница“, обяснява клиентката, като не посочва от къде е закупила консервата.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.