iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Приемат заявления от търговци, които искат да вземат участие в базара във връзка с Деня на град Перник

Приемат заявления от търговци, които искат да вземат участие в базара във връзка с Деня на град Перник 10_1476454782

До 17 октомври ще се приемат заявления от търговци, които искат да вземат участие в базара във връзка с Деня на град Перник – 19 октомври, като определените дни за извършване на търговска дейност на открито са от 18.10.16г. до 19.10.2016г. вкл. на ул. Физкултурна / от Историческия музей до пресечката с пл.”Св.Ив. Рилски” при ресторанта на паркинга на МВР/. За продажба на балони, масова бижутерия, захарен памук и ядки се предвиждат петна с малка квадратура на ул. Брегалница.Таксата за ползване на терени, на които се организират панаири, събори и др. празници е 4.00лв. на кв.м. на ден, съгласно Наредба №2 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Перник. Към заявлението е необходимо да се приложи копие от Актуално удостоверение от Агенцията по вписванията със срок на валидност до 6 месеца от издаването.

Поради голямия брой на желаещите търговци всяка година за участие на Деня на града, ще се разрешава ползване на не повече от 3 /три/ броя места за поставяне на сергии или 2 /два/ бр. мeста за шатри с изключение на скарите, които ще са по 1 бр.

Разрешените за продажба стоки са както следва: детски играчки,сувенири, масова бижутерия, захарни и тестени изделия, варена царевица, ядки, балони и скара-бира.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.