iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Предложиха 680 свободни работни места

Предложиха 680 свободни работни места 03_1459324021

680 свободни работни места предложиха общо 16 търговски дружества и Военното окръжие в Стара Загора на еднодневната традиционна младежка пролетна трудова борса, като над 200 абитуриенти и студенти, чието дипломиране в Тракийския университет е предстоящо, пристигнаха за откриването на борсата във вторник.

Най-много са местата за професионални войници-480. Преди начарото на активния туристически сезон се търсят сервитьори , камериарки, хотелски администратори и готвачи, не липсват места за кредитни консултанти-Няколко фирми упорито издирват заварчици и оксиженисти. 20 места за лекари и 27 за медицински сестри предложиха от Военното окръжие, а от димитровградския „Неохим“ търсят инженери, лаборанти, химици и шлосери.

Младежката борса се организира с обединените усилия на Агенцията по труда, старозагорската търговско-промишлена палата и Областния инфоцентър в Града на липите. Логистична подкрепа оказа и общинската администрация като предостави безплатно помещенията на спортна зала „Иван Вазов“.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.