iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Появи се нов фотографски талант

Появи се нов фотографски талант 05_1431761468

Появи се нов талант в Перник. Тя се казва Калина, родена е на 18 февруари и е зодия водолей. И както характеристиката на зодията и гласи, родените под зодиакалния знак водолей притежават блестящ ум. Разсъждават логично. Склонни са към философски размисли, а нерядко се занимават с изкуство. Това са хора с много и често гениални идеи. Идеалисти и ексцентрични натури.

Такава е и Калина. Говори английски и френски език. Чете Буковски и Набоков. Има разностранни интереси – Литература, финанси, трейдърство, политика (предимно американска), сомелиерство и фотография Любимото и списание е "Форбс". Харесва филми като „Закуска в Тифани” и стария Hollywood.

Тук ще намерите последната и фотографска дейност, която предизвика бързо, голям интерес в блога и. Важно е да се знае, че Калина още не разпространява работата си чрез фейсбук, инстаграм или туитър. Тя предпочита да я споделя с тесен кръг приятели и роднини. Въпреки това авторско решение на младия фотограф ние желаем да покажем няколко избрани кадъра и се надяваме Калина да не възрази.

След доста преглеждания и анализиране на снимките, става ясно, че Калина умее да пресъздава атмосферата на всяка отделна снимка и да ни накара да се потопим в света на кадъра. Убедете се сами!

Цветовете от втората снимка са много топли и автоматично ни напомнят на тежък въздух, горещина през август и късни вечери.
С третата и четвъртата снимка Калина ни разкрива ясно двете лица на София.

А малко по-надолу ще намерите дървесни гъби, които веднага ни отвеждат в зеления свят на дъждовните тропически гори.

Заснежената поляна е пък просто ранна пролет. Съчетава нежността на бялата покривка с бистротата на безоблачното небе. Надежда за нов живот, изобразена само с два цвята. Браво Калина!

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.