iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пет фирми кандидатстват за изграждането на велоалея в Перник

Пет фирми кандидатстват за изграждането на велоалея в Перник 07_1469551724

Пет фирми кандидатстват за участие в тръжната процедура за „Изграждане на велоалеята от кв.”Изток” до Централна градска част в гр.Перник”, като комисия с председател Галина Ганчева отвори пликовете с ценовите им предложения.

Оферти са подали фирмите:„Тони Тодоров” ООД, „Димел” ЕООД,”Консорциум велотриумф”ДЗЗД, „ДЛВ” ЕООД и ”Инфракоректстрой” ЕООД.

Ценовите предложения бяха прочетени в присъствието на представители на две от фирмите (Инфракоректстрой” и „Велотриумф” ДЗЗД ) участващи в процедурата, медии и представител на велоклуб „Колоездене-Перник”, които проявяват голям обществен интерес към реализацията на проекта.

Всеки от тях имаше възможността лично да види подадената оферта. Председателят на комисията информира, че всички участници в тръжната процедура са предложили минималния срок за изпълнение на обекта, който е 90 дни, като тежестта на това е 20% от общата оценка на офертата. По този критерии всички пет оферти получават максималния брой точки. Предстои комисията да се запознае с документите подробно и в законоустановения срок да излезе със становище за най-добрата оферта. Тя ще бъде публикуване на страницата на община Перник.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.