iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанки отпразнуваха 8 март

Перничанки отпразнуваха 8 март 03_1457511168

8 март беше специален за дамите от Перник, като те можаха да се поглезят, да си купят бижу или дреха, да си позволят грим или маникюр при професионалисти, да се погрижат за себе си, за кожата си, за здравето си. Всичко това бе събрано в едно на цветното парти, посветено на женския празник. Организаторите от списание „Life at City” и Община Перник се бяха погрижили нищо да не липсва. Зам.-кметът Владислав Караилиев пък изненада присъстващите дами, като на всяка поднесе свежо цвете и усмивка.

Кметът Вяра Церовска поздрави жените, като им пожела много любов, здраве и възходи.

По-късно тя даде тон на специалния ден, като се остави в ръцете на професионален гримьор от студио „Марая” и изглеждаше перфектно с дискретния грим.

Присъстващите дами видяха демонстрация как се прави здравословно смути, а пред очите им шеф Грегъри майсторски превърна диня в красиво цвете. Карвинг-изкуството очарова нежната половина на града, а изкусните му творения подобаващо бяха заснети с десетки мобилни камери.

На различни щандове бяха изложени най-новите аромати, гримове, покривки, аксесоари и бродерии за празнична обстановка. От ЕО „Дент” демонстрираха естетично избелване на зъбите и подробно обясниха как точно се постига белоснежната усмивка.

Вероятно много дами не знаят, но в Перник има и лазерно-естетичен център, който се намира в кв. Изток. Там могат да ви направят лазерна епилация, да ви поставят ботокс или филъри, така че лицето ви да заблести, а от бръчките да няма и следа.

А за тези, които все още не са посетили цветното дамско парти, то продължава в голямото фоайе на Двореца на културата до 18 часа.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.