iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пак организират кампанията „Ако си дал-не си живял напразно”

Пак организират кампанията „Ако си дал-не си живял напразно” 02_1456475633

На 29 февруари /понеделник/ официално ще се открие кампанията „Ако си дал-не си живял напразно”, като в зала „Атриум” на областната администрация в Перник ще бъдат изложени всички събрани тоалети и аксесоари до този момент.

Както вече е известно кампанията се организира за трета година от двете пернишки дизайнерки Катрин Богданова и Мария Феодорова. Тя е национална и миналата година събра над 500 тоалета за социално слаби абитуриенти и сираци. „Това са деца, които нямат възможност да намерят много средства за своя незабравим празник. А има много млади хора, които са носили рокли и костюми само за няколко часа и са ги прибрали в гардеробите, без да ги облекат повече. Нека да помогнат на нуждаещите се” - призовават организаторите.

Миналата година три пернишки абитуриента бяха облечени за празника благодарение именно на тази кампания. Деца от цялата страна бяха по щастливи на празника си пак благодарение на двете пернишки момичета. Да помогнем – подарете усмивка! Желаещите да помогнат могат да се обадят на 087 788 90 01 и 089 987 88 95

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.