iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отново започва набиране на дрехи за абитуриентския бал

Отново започва набиране на дрехи за абитуриентския бал 02_1455094527

За пореден път момичетата от “Beauty Angels” дават старт на кампанията -„Ако си дал- не си живял напразно“, като това е една кампания, която има за цел да подпомогне деца в неравностойно положение. Деца, които нямат възможност да имат роклята или костюма на мечтите си. „ Непотребното за нас е необходимост за друг. Подарете абитуриентската си рокля или костюм на дете в неравностойно положение.Сбъднете една мечта! С ваша помощ миналата година успяхме да помогнем на над 500 зрелостници от цялата страна!!! Благодарим на всички, които повярваха в нас!Сигурни сме, че и сега ще успеем.” – призовават девойките.
Инициативата на модна къща “Beauty Angels” е подкрепена и работи съвместно с Област Перник, областния управител в лицето на д-р. Алексадър Александров ,директорите на Отдел закрила на детето- г-жа Румяна Герова и Социални грижи- г-жа Ивайла Касърова за Област Перник, Женска Организация ГЕРБ.

Ако искате да помогнете изпратете вашите пратки на адрес:чрез куриерска фирма ”Speedy” за гр. Перник,ул. „Св. Св. Кирил и Методий 23“ (офисът в сградата на „Елена Георгиева“), до Мария Феодорова или Катрин Богданова, телефони за връзка-0877889001; 0899878895. Набиранията на средства стартират от 09.02.2016 г. и ще продължат до 09.03.2016 г.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.