iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Откриха нова детска площадка в Драгичево

Откриха нова детска площадка в Драгичево 08_1471614130

Нова пъстра и привлекателна детска площадка от днес ще радва децата в село Драгичево, като официалното откриване и освещаване на детския кът събра десетки жители и нетърпеливи малчугани, които веднага се втурнаха да пробват новите игрални площи.

Официални гости на събитието бяха кметът на Община Перник и областен координатор на местната структура на партията д-р Вяра Церовска, зам.-кметът Денислав Захариев, областните клубни ръководител на ЖГЕРБ и СГЕРБ ГЕРБ-Перник д-р Елза Драгомирова и Искра Златанова и представители на дамската структура на партията в града.

Дамите от ГЕРБ зарадваха с лакомства и подаръци събралите деца и възрастни. Те не пропуснаха да изразят своята благодарност за дейната работа и ентусиазмът, с които работи кмета на селото Виктор Викторов.

„Изключително съм щастлив за това,което направихме за нашите деца. Наш дълг е да подсигурим тяхното безгрижно детство, защото именно децата са нашето бъдеще“, заяви развълнуваният кмет на с. Драгичево Виктор Викторов като не пропусна да благодари на фирмата изпълнител на проекта, както и на всички, които взеха участие в изграждането на детската площадка и ризова децата да опазват детската площадка, за да й се радват дълго.

„Радвам се на енергията, на добронамереността, на работата на Виктор. Виктор е човек, който с лекота успява да приобщава и ангажира хората към своята кауза в село Драгичево“, заяви д-р Церовска.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.