iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Осмокласнички влязоха в болница след пушенето на цигара

Осмокласнички влязоха в болница след пушенето на цигара 11_1448467984

Осмокласнички от елитно старозагорско школо бяха приети в болница след няколко дръпвания от опасна цигара, като инцидентът е станал около обяд във вторник по време на междучасие в двора на Гимназията с преподаване на чужди езици "Ромен Ролан" в центъра на Стара Загора.

14-годишните момичета взели саморъчно свита цигара от техен познат на 15 години. И двете пушили от нея и след няколко дръпвания се почувствали зле. Техни съученици повикали учители, които веднага отвели децата в Спешния център. "Сигнал за инцидента е постъпил от Центъра за спешна помощ около 14,30 часа, след проведени оперативно издирвателни мероприятия е станало ясно кой е младежът дал опасната цигара", информираха от полицията.

Момичетата са прекарали денонощие в Университетска болница в Стара Загора, за да бъдат под лекарско наблюдение, тъй като все още не е ясно какво е било съдържанието на цигарата.

Работата по случая продължава, образувано е и досъдебно производство, обясниха от полицията. Според съученици на пострадалите вероятно са пушили т.нар. чай, който представлява листа напръскани с различни препарати. Според преподаватели децата не са употребявали марихуана, не са ги виждали досега и с цигара в ръка.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

14-Декември-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.