iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Организират панаир на учебно-тренировъчните форми

Организират панаир на учебно-тренировъчните форми  03_1459242783

Първият панаир на учебно-тренировъчни форми се провежда в Перник, като негов домакин и организатор е Професионалната гимназия по икономика. В продължение два дни учениците ще представят как се управлява фирма и какви са начините тя да бъде печеливша. Изложението на учебните предприятия е своеобразно състезание на професиите, в което участват десет търговски фирми и една търговска банка.

Учебно-тренировъчната фирма е модел на предприятие, предназначен за учебни цели. Всички фирми работят под ръководството на Центъра на учебно-тренировъчните фирми в град София.

Приветствие и пожелание за успешна бизнес кариера към участниците в събитието отправи народният представител от ПП ГЕРБ-Перник Ирена Соколова.

„Предприемаческият дух, който развивате чрез тези учебно-тренировъчни фирми, е плод най-напред на личното ви желание да се изявите, но също така и на вътрешната свобода, която усещате, защото няма как да бъдете успешни предприемачи, ако не сте вътрешно свободни. Щастлива съм, че Професионалната гимназия по икономика в Перник, която трябва да бъде стожер на предприемачеството в града, ще го представи на национално ниво чрез своите десет фирми. Искрено вярвам, че в следващите два дни ще реализирате продажби и печалби, които да ви донесат самочувствието, което заслужавате“, заяви Ирена Соколова.

„Бъдете много напористи, с мисъл за това как да задминете другите фирми, днешното изложение е своеобразно състезание и на панаира в Пловдив водещият град да бъде Перник“, каза още народният представител.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

10-Декември-2016

11-Декември-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.