iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Оферти на Бюрото по труда в Перник за свободните работни места в момента

Оферти на Бюрото по труда в Перник за свободните работни места в момента 08_1439446139

Търси се машинен инженер за началник на строителен обект срещу 1000 лева месечна заплата, като условието е да има минимум три години трудов стаж и специализиран софтуер, е посочено в съобщението на дирекция Бюро по труда в Перник за свободните работни места в момента.

Не по-лошо възнаграждение от 920 лева би могъл да получава шофьор на автовоз, който откликне на съобщението в справката. Изискването за свободното място е да притежава книжка за категория С + Е и да е със средно образование. 900 лева би могъл да взема и монтажник на метални конструкции също със средно техническо образование. Търси се и обслужващ бюжет, който има опит на подобна длъжност и притежава компютърна грамотност. Тук средното месечно възнаграждение е 800 лева. Търсят се и учители по математика, телекомуникации, английски език с висше образование. Бюрото по труда дава възможност да намерят работа и хора с по-нисок образователен ценз. Има обявени свободни работни места за строители, шивачи, фрезисти, стругари, инкасатори по събиране на вземания и др.

Повечето от фирмите и институциите, обявяващи свободните работни места обаче не посочват месечното възнаграждение, които предлагат.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.