iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Общинският съвет в Перник празнуваше днес

Общинският съвет в Перник празнуваше днес 05_1462974041

С празнични емоции започна днешното заседание на местния законодателен орган в Перник, като общинската съветничка д-р Незабравка Александрова от групата на демократите и реформаторите почерпи за своя рожден ден. Без притеснение тя каза, че навършва 59 години и заяви, че следващата година пищно ще отбележи своята 60- годишнина. Председателят на ОбС Иво Савов пък и обеща, че специално за следващия й рожден ден ще насрочи сесия на местния парламент.

По време на сесията д-р Александрова беше непрекъснато сюрпризирана с букети цветя, а телефонът не спря да звъни, десетки хора се обадиха да я поздравят за празника, а отправените пожелания бяха за здраве, радост, щастие и късмет.

Специални букети за празника бяха поднесени от заместник-кмета Владислав Караилиев, председателят на ОбС Иво Савов, както и от нейната съпартийничка д-р Мария Маринова.

Преди сесията общинският съветник Бойко Астатков пък почерпи с бонбон „Мерси” за новия член в семейството му. В съботния ден е била сватбата на по-малкия му син Васил, който се врекъл в любов и вярност на неговата любима Надежда.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.