iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Общините Брезник и Трън споделиха проблемите си пред областния управител

Общините Брезник и Трън споделиха проблемите си пред областния управител 03_1458221504

Областна администрация Перник проведе изнесени приемни дни в общините Брезник и Трън, като жителите на двете общини имаха възможност да поставят своите въпроси и да споделят проблемите лично пред областния управител.

Гражданите на община Брезник представиха пред д-р Александър Александров въпроси, отнасящи се до трудовата заетост. Присъстващите бяха заинтересовани от процедурите и необходимите документи, с които могат да кандидатстват по програми за временна заетост. Екипът на Областната администрация им предостави информация за актуалните Национални програми за заетост към Министерството на труда и социалната политика, както и тези за разкриване на работни места на областно и общинско ниво.

Основна тема, вълнуваща жителите на община Трън, е необходимостта от ремонт на второкласните и третокласни републикански пътища на територията на общината. По специално внимание бе поставено върху пътя Трън – Драгоман. Областният управител пое ангажимент да проведе среща с кмета на общината, на която в детайли да обсъден поставеният въпрос.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.