iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Няма работа в Перник

Няма работа в Перник 06_1372394582

Само 48 са свободните работни места, които Дирекция "Бюро по труда" в Перник предлага тази седмица на хората, които са се озовали на трудовата борса. Според предишни информации, броят на регистрираните безработни е над 6000 в Перник(iPernik). Най-голям е броят на предлаганите свободни работни места за шивачки - 10. Изискването за тях е да имат средно образование и опит в професията. Търсят се и 10 кредитни консултанти. За 5 от тях изискването е да са със средно образование и им се предлага граждански договор. За другите 5 изискването е да имат висше образованиестепен бакалавър и да притежават компютърна грамотност. Търсят се още: 5 тапицери; 5 заварчици; 1 дърводелец; 1
багерист; 1 техник ДВГ; 1 застрахователен агент; 1 електрошлосер, 3 кофражисти; 3 арматуристи; 3 гипсаджии; 3 общи работници в селското стопанство и 1 главен счетоводител с висше образование, който трябва да има отлична компютърна грамотност и стаж.

И тази седмица, най-голям шанс да се сдобият с работа имат безработните със средно образование, на които се предлагат 42 свободни работни места. Изборът за висшистите е много ограничен едва 6 свободни места. Добрата новина е, че за сега в Бюрото по труда няма информация за масови съкращения в региона, които да доведат до увеличаването на безработните в областта.

в-к Съперник

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.