iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


МОЛ-овете ще продават с отсътпка в сряда през нощта

МОЛ-овете ще продават с отсътпка в сряда през нощта 01_1421070754

Тази сряда моловете готвят големи нощни разпродажби. Ще има намаления до 70 на сто на дрехите и обувките, част от които се продават с отстъпка и в момента.

Пикът на промоциите ще бъде на 14 януари, когато ще ви опростят до 100 лв. от покупката, ако изберете определени маркови облекла, показа проверка на "Новинар". Верига, от която можете да се снабдите с най-известните световни марки за гардероба си, ще ви предложи отстъпки между 5 и 100 лв.

Условието е да направите покупката между 21 и 23.30 часа в сряда на определена стойност, уточниха продавач-консултантите. От веригата раздават специални безплатни покани за нощната разпродажба още от миналата седмица, за да привлекат клиенти. Големи отстъпки ще има и на различни видове аксесоари – шапки, ръкавици, колани и др.

Ако купите стоки за над 39 лв., ще ви смъкнат автоматично 5 лв. от покупката. За дрехи над 119 лв. ще намалят 15 лв., а за пазар над 499 лв. - 100 лв. При дамските рокли цените се променят непрекъснато и падат с 5 лв. на час.

В голяма верига за мъжки и дамски дрехи роклите от есенно-зимната колекция поевтиняха само за 60 минути. „Харесах си дреха и видях, че струва 20 лв. Отделих си пари, но не я купих веднага, защото реших преди това да обиколя още 2-3 бутика. Когато се върнах след около час да я платя, цената й вече беше 5 лв.”, разказа столичанка, която се възползва от януарските намаления в събота.

Магазините за обувки също се надпреварват с промоции. Някои предлагат ботуши за 35 лв., намалени от 75 лв., а други дават на половин цена втория чифт, ако купите два накуп. Наполовина по-евтини са панталоните, ризите и пуловерите.

Маркови джинси, които преди са били 130 лв., в момента излизат 65 лв. Мъжките ризи се купуват като топъл хляб за 24 лв., а пуловери може да намерите със специална цена от 29,90 лв.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.