iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежи от Перник правят кампания

Младежи от Перник правят кампания 06_1466516493

Младежи призовават: „Да общуваме… очи в очи!”, като инициативата ще се проведе на 22 юни и ще се проведе на улица „Търговска” и на площад „Кракра”. Тя ще бъде във времето между 12.00 и 19.00 ч. младежите от Общински младежки съвет ще провокират гражданите на Перник да намалят web-общуването, да излязат извън интернет пространството и да си припомнят колко важна е комуникацията „очи в очи”.

Целта на кампанията „Да си върнем комуникацията” е на едно място да се срещнат хора с различни интереси, които ще имат възможността да се запознаят и опознаят, да се забавляват чрез вербална и невербална комуникация.

Екипът на ОМС ще бъде разделен на две групи. Първата от тях ще
провежда интервюта и ще контактува с хората на ул. „Търговска“, а втората група ще организира различни тематични игри на площад „Кракра”. Наред с всичко това младите хора предвиждат да разположат и информационни табели, с които да призоват за намаляване на web-общуването.

Друга основна цел, която си поставят младежите от ОМС е чрез тази инициатива да привлекат нови доброволци към екипа си и да популяризират дейността на организацията.

Инициативата е част от Общински годишен план за младежта 2016 и е включена в Годишния план на Консултативния съвет за младежка политика към Кмета на община Перник.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.