iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Любопитни изказвания на деца

Любопитни изказвания на деца 12_1450685743

Като порасна, искам да стана човек, който седи вкъщи и нищо не прави. Аз пък искам да стана пожарникар, защото обожавам експлозиите и пожарите. И като стана на 100 години, ще избягам от гроба си и ще продължа да живея. Това са някои от забавните детски виждания за собственото им бъдеще, публикувани от родители, учители и психолози в интернет.

Отговорите на децата винаги могат да бъдат много изненадващи, особено когато се задават банални въпроси като „Какъв искаш да станеш, като пораснеш“ и очакват банални отговори като „пожарникар“ или „балерина“. Децата мечтаят да станат нинджа готвач или продавач на плодове на оживено кръстовище. Други пък са толкова въодушевени от големите и страшни машини, че искат, като пораснат, да станат я шофьор на боклукджийски камион, я тракторист, който копае в мръсотията.

Някои хлапета пък се виждат превъплътени в тялото на друго същество, като малко момченце, което пожелало да стане куче. 7-годишно момиченце пък мечтае да стане русалка, като вече работи и по въпроса. Меракът на детето станал публично достояние, след като невръстната госпожица разлепила обяви в квартала, че й трябват пари, за да си купи опашка на русалка. Тя обаче не иска да й дават парите просто така, а планира да си ги изработи като разхожда дребни и добродушни животни. Тя уточнява, че има опит с животните, защото има две кучета, два плъха, две рибки, два гекона, един хамстер и една котка и настоява да работи в квартала.

Някои пък кроят грандиозни планове за бъдещето в няколко точки, които включват намирането на гаджето, целуването й и поемането на управлението на света.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.