iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Лятната градина на пицария Deep Dish ще бъде открита от DJ Doncho и Алекс Раева

Лятната градина на  пицария Deep Dish ще бъде открита от DJ Doncho и Алекс Раева 07_1437660732

Купон и големи емоции обещават собствениците на пицария "Deep Dish" в квартал Изток в Перник на 25 юли, като в събота официално ще бъде открита лятната градина към едно от най изисканите заведения в Перник, което залага както на шик обстановка, така и на перфектно обслужване и съвсем поносими цени.

Нещо, което е сигурна основа за успех в тази изключително тежка конкуренция в миньорския град.

Един от най-добрите български диджеи DJ Doncho и един от най-стрaхотните вокали Александра Раева, всеки с повече от успешна солова кариера, преди години се събраха за съвместен проект, отговарящ изцяло на всички актуални изисквания на музикалната денс сцена. Първият им общ сингълRevelation, се превърна в хит най-вече по клубовете, към чиято публика основно бе насочен. Години наред DJ Doncho е в листата на топ-диджеите у нас. Всяка негова изява е гаранция за купон. Точно на това залагат и в Перник. Освен безспорното попадение с избора на DJ, домакините обещават още супер изненади за всички, които ще дойдат на партито за откриването на лятната градина. С една дума.. на едно място перфектна кухня и емоции. Красива музика, красиви момичета и чаша напитка за повече усмивки!

Пицария "Deep Dish" беше официално открита преди няколко месеца. Разполага със 150 места, разполага с барбекю, което е единственото по рода си в Перник. Създадено на принципа на азиатските пещи. В заведението функционира безплатно и детски кът. Основното меню са пиците по оригинална италианска рецепта, много салати и ястия. Откриващата се в събота лятна градина е поредната крачка към създаването на още по-добри условия за клиентите на заведението. Oчаква се до месец да заработи и суши бар към заведението.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.