iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Контейнери се заринаха от боклуци

Контейнери се заринаха от боклуци 01_1422431606

Контейнерът пред блок 11 на улица „Лом” в кв. Изток дни наред преливаше от боклуци, които се трупаха и около него. В целия квартал "Изток" контейнерите бяха в същото „цветущо” положение.

В деня, когато фирмата по чистотата вдигна съда за смет, както си му е редът, остави празен на негово място. Само че без дъно. Половината от него обаче липсва, изядено от ръжда. Останалата част е откорубена от страните на смачканото и ръждясало нещо, наречено контейнер. Страничните му части зеят, привързани с тел.

Следващия път, когато хигиенната фирма вдигне контейнера, натрупаните вътре боклуци ще се стоварят на земята барабар с крепящите се на магия стени на съда. На това му се вика работа от безер беля, отбиване на номер, през пръсти, луда история, лишена от всякаква логика или всичко друго, но не и качествена услуга по сметосъбиране. Нарича се гавра и пълна безотговорност. Такива жалки подобия на съдове за смет нещастните данъкоплатци дори и не могат да си представят с бедното си въображение. Или може би с нищожния налог, който плащат, заслужават точно това? Защо се поставят разпадащи се контейнери, питат те За да се замажат очите на перничани, че се върши някаква работа ли?! Или фирмата по чистотата да отчита някаква работа?! Въпросите чакат отговор.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.