iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Концерта на Слави в Перник на най-опасното място в града!

Сцената под най-опасната сграда в Перник небостъргача на синдикатите

Слави Трифонов ще пее за перничани без пари! Тази негова изява е като жест към изстрадалия перничанин и да го развесели след чалгата дето земята му поднесе във вихъра на трус след трус!
Това ще стане до една от най-опасните сгради в Перник! Синдикалният дом, чиято носеща колона преди дни бе установено, че поддала. Може би разстоянието е прилично голямо, но всичко това е като пир по време на чума!
Медиите като пионки прекопираха значимото събитие, на което едва ли ще дойдат хора, чийто къщи са с тежки увреждания или пък ще бъдат събаряни. Да, но пък нали с SMS и дарителки сметки ще се съберат парички - от кого, от бедните и вярващи хорица, че с нещо помагат!
В шоуто на гърба на перничани ще се включи и КуКу бенд, балет МегаДанс, а още и Ивана, Софи Маринова, Андреа, Миро, Дивна, Мартен Роберто и други. Събитието ще се проведе на 8 юни, на площад "Кракра" в миньорското ни градче.
Тъпото е, че Перник е чест обект на присмех в "Шоуто на Слави" и е повече от любопитно как хората ще приемат Дългия и екипа му, питат от http://kliuki.bg
Преди време те дори създадоха няколко песни за града и популярния образ Гюро Кюмюро, изигран от актьора Мариян Бачев.
Концертът ще се състои на 8 юни – петък, от 20 ч. на площад „Кракра”. Гологбавният ще пее за перничани благодарение на Община Перник и президента на ПФК Миньор Никифор Вангелов, съобщава http://mirogled.com
Черен PR, това е да оплюваш една част от обществото и след това на гърба на споходилата го беда да му друсаш кючек!
 
 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.