iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Коледната украса в Перник не оцеля

Коледната украса в Перник не оцеля 12_1481690321

В Перник трудно може да се задържи дълго време нещо красиво и добро за всички! Максимата се потвърждава непрекъснато. Независимо за какво иде реч. Сега на „прицел” е взета коледната украса около елхата в центъра на града, като за това алармира в социалната мрежа Десислава Зонева.

„Искам да изкажа изключителното си огорчение първо като майка на седем годишно дете (все още радващо се на Коледа) и второ като гражданин на този град. В събота снимах това еленче, част от украсата на града ни, сега обаче еленчето, както и други части от украсата са счупени по ужасно грозен и необратим начин!!!Питам всички защо не оставите децата да има на какво да се радват !?Смятам, че в този град всичко хубаво бива разрушено от самите хора за които е направено ...Извинявам се, но съм изключително разочарована!!” – пише тя.

Няма нормален човек, който да не се присъедини към гнева й. Защото това е най-малкото. На кого и какво попречи красотата на коледната украса? И дали никой не е видял геройските изпълнения на неизвестния нашенец?

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.