iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кметът на Витановци празнува рожден ден

Кметът на Витановци празнува рожден ден 07_1469034300

Най-дългогодишният кмет в община Перник Първан Симов днес празнува 64-ти рожден ден, като той е роден на 20 юли 1952 година и е управник на село Витановци цели 21 години без прекъсване. Сяда на кметското кресло през далечната 1995 година, та до днес.

Пепи, както го наричат близките и приятелите, е добра душа и с усмивка и блага дума златни врати отваря, твърдят за него витановчани. Той е семеен с две деца и две очарователни внучки, които го радват и го зареждат с енергия, дори и в най-трудните моменти. Както си му е редът, съпругата му Антоанета, е неотлъчно до него. Семейството е голямата опора и обич на Първан Симов.
Рано-рано телефонът на кмета започна да звъни и Симов приема многобройни поздрави от колеги, приятели и роднини. Здраве, любов, късмет и успешно управление са част от пожеланията, които получава.

За 64-я си рожден ден Симов си пожелава здраве на него и на семейството му. Той знае, че всичко останало се постига с труд и упоритост или пък се променя.

Месец юли е двоен празник за фамилията на витановския кмет, защото преди няколко дни – на 17 юли, той и съпругата му честваха цели 39 години съвместен живот.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.