iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кметът на Перник поздрави абитуриентите випуск 2015

Кметът на Перник поздрави абитуриентите випуск 2015 05_1431584155

„От днес започва вашата истинска житейска школа. Продължавайте своето образование и своето развитие, покорете света, но винаги се връщайте тук в родния град при семейството, при приятелите." Така се обърна кметът Иван Иванов към младите хора на традиционната среща с изявени абитуриенти от випуск 2015 година.

Той им подари икона с лика на покровителя на Перник Свети Иван Рилски и червена роза с пожелание за здраве и успех във всяко начинание. Тържествената церемонията се състоя в Общинския младежки дом.

Сред завършващите тази година бе и талантливата Никол Станойкова, която прослави Перник с невероятните си музикални изпълнения в „България търси талант”. Тя поздрави приятелите и гостите на събитието с две хитови песни. Никол Станойкова е възпитаничка на СОУ „Д-р Петър Берон”.

„ Всеки човек обича да участва в състезания , а вашето истинско състезание тепърва предстои . Вярвайте в чудеса, но не разчитайте на тях, разчитайте на вашите знания, дързост, амбиция и младост. Продължете своето личностно развитие и никога не се задоволявайте с постигнатото. Уважавайте себе си и вярвайте, запазете младежкия си устрем и вървете смело напред , сподели пред младите хора кметът Иванов.

Той им пожела да имат кураж да изживеят живота си по начина, който те искат. „Пътят, който ви предстои не е лек, но си заслужава да бъде извървян с достойнство и високо вдигната глава. Бъдете здрави, бъдете усмихнати. Желая ви от все сърце постоянство, смелост и много упоритост. На добър път в живота! – пожела още Иван Иванов на усмихнатите и чаровни младежи.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.