iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Каква ще бъде предколедната програма в Перник

Каква ще бъде предколедната програма в Перник 12_1481175998

Програмата в Перник ще бъде съпътствана с много песни и танци, както и с раздаването на 1000 парчета от коледната баница.

„Тази година коледната украса в Перник ще бъде по-пищна и по-атрактивна, прибавени са много нови елементи, които ще обсипят с блясък и светлини центъра на града“, сподели заместник-кметът Севделина Ковачева.

Всички перничани и гости, които се разхождат в центъра, ще могат да се насладят и на уникалния светещ фонтан пред Двореца.

Концерти и шоу програми отново ще радват малчуганите на Перник. На 20, 21 и 22 декември за втора поредна година се готвят празнични изненади в Двореца на културата. Децата ще бъдат сюрпризирани с много подаръци от Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата.

На 19-ти декември в сладкарницата на Младежкия дом ще бъде открита 12-та кулинарна изложба на ястия, напитки и реквизит в българската кухня, в която участват читалищата от Област Перник.

На следващия ден от 12,00 ч. с фолклорна програма на площад „Кракра” ще бъде открит Коледно-Новогодишен базар.

Финалът на изненадите ще постави новогодишната програма на 31-ви декември. Любимата и чаровна изпълнителка на народни песни Ива Давидова ще пее в новогодишната нощ.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.