iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Иван Иванов откри рок маратона за "Джулай Морнинг"

Иван Иванов откри рок маратона за "Джулай Морнинг"

„Щастлив съм, че съм тук и че вие сте тук, независимо от лошото време. На всички желая весело прекарване и да се насладим на великото изкуство”. Това бяха думите на кмета на Перник Иван Иванов, който откри голямото събитие Джулай морнинг. Точно в 20 часа на крепостта „Кракра” започна рок маратона.

Пред публиката кметът Иван Иванов сподели, че преди време Васко Кръпката го помолил да не прекъсва тази традиция.

„Предполагам знаете, че от Перник е тръгнал рок фестивалът през далечната 1965 година. Той е устоял на времето и на традициите. Отзовах се с отворени обятия, за да можем да продължим тази традиция и в крайна сметка да се чувстваме добре. Рок и само рок, без почивка” , сподели още пред феновете на рока Иванов.

В тазгодишното издание на Джулай морнинг дърпат жици пет пернишки рок банди. Това са “Перун”, “Стиркс”, “Рокон” , “100” и най-новата формация “Стоян и приятели”, която беше сформирана за големия рок концерт в Перник за рождения ден на Стохата.

На крепостта „Кракра” се бяха качили зам.-кметове Румяна Гьорева и д-р Адриан Симеонов, директорите на Двореца на Културата Петьо Фетфов и на Регионалния исторически музей Емилия Велинова, както и много верни почитатели на този стил музика.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.