iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Има нов клуб за игри в Перник

Има нов клуб за игри в Перник 12_1449759150

Отвори Playstation клуб в Перник, като клубът се радва на засилен интерес и внимание от страна на гражданите, твърдят съдържателите му.

Най-новото място за забавление и игри в града ни, отвори врати в квартал „Изток”, търговски комплекс „Жако” на 29.11.2015 г. /неделя/. Това е Клуб „Play”, който разполага с 5 Playstation игри и плазмени екрани с 4K изображение.

Най-новите технологии привличат ежедневно клиенти от всякакви възрасти – от ученици и студенти, до други, които искат да отпуснат с приятели и забравят за миг напрегнатите ежедневни проблеми.

Освен всичко друго, клубът предлага напитки и бързи храни. Мултимедийните игри предполагат и дават възможност за игра в мрежа, както и коледни промоции за състезания тип multiplayer /Коледен турнир по FIFA 2016/ и много други изненади. Игрите са оригинални от всякакъв тип, за всеки вкус, а това предполага най-добро качество.

Клуб „Play” предлага на редовните си посетители и също абонаментни карти, с промоционални цени – все фактори за това клиентите да са привлечени към новия клуб. Възможността за всекидневно работно време, ще бъде от полза за жителите, които ще имат възможността да се насладят напълно на новата пернишка атракция.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.